Datum | 27.07.2018 |
Vložil | Katka pilotka |
Titulek | Poprvé... |
Můj první let byl dárek od Romana. Bylo to jeho přání, větší než moje... Měla jsem obavy, snad i strach, jako někteří z vás, co to budou číst. Letěli jsme v pátek 13, při západu slunce. Strach jsem překonala jen tím, že jsem věděla, jak skvěle Roman létá , že je profesionál, létá dlouhé roky a reprezentuje ČR, za národní team. Je pozorný, klidný, důkladný v přípravě.
Netušila jsem co mne čeká. Dokud to člověk nezažije, neví... Netuší. Vzlétli jsme nad Orlovou. Měla jsem možnost vidět v západu slunce rodnou Ostravu, krásný Havířov a okolí.
Zážitek to byl neskutečný... Emoce... Tolik emocí neprozije žádný extrovert v jednu chvíli, i kdyby měl sebe divočejší povahu... Během hodiny, jsem se bála, smála, plakala dojetím, mluvila i mlčela. Bylo mi horko i zima... Byla jsem šťastná... Nezažila jsem v životě intenzivnější chvíli. Bylo to úžasné. Ten prostor, výška, výhled... Tento let se mi stal osudným... Zamilovala jsem se do létání a dnes je ze mne pilot ve výcviku. Děkuji Romane... Děkuji, že jsi mi ukázal krásu světa z nebe. K.